دستور وزیر ورزش برای پیگیری مفقودی ۲ کوه‌نورد ایرانی در قرقیزستان نوک کوه یخی که از جیب «آل‌کثیر» بیرون زد | هزینه‌های پنهان فوتبال دولتی پخش زنده بازی بایرن مونیخ و لایپزیش در هفته اول بوندسلیگا (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین دنیل بسا بازیکن مدنظر استقلال کیست؟ + رزومه و سوابق هپاتیت مدیران بی تدبیر به جان پرسپولیس آیا استخر‌ها و پارک‌های آبی مشهد در روز‌های پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ باز و فعال هستند؟ سرژ اوریه چند ماه از میادین دور خواهد بود؟ واکنش پزشک باشگاه پرسپولیس به بیماری سرژ اوریه | اوریه بدون تست پزشکی قرارداد بست! ۲ بازیکن خارجی استقلال به تهران رسیدند (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) وینیسیوس: دستمزد پایینم ارزش تمدید قرارداد ندارد! فلیک مانع جدایی ستاره بارسا شد شکست بزرگ استقلال در جذب علی کریمی آسانی نمی‌تواند برای تیم ملی ایران بازی کند استقلال خوزستان در لیست محرومان فیفا قرار گرفت | محرومیت ۳ پنجره‌ای از نقل‌وانتقالات پخش زنده بازی چلسی و وستهم (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت بازی منچسترسیتی و تاتنهام در هفته دوم لیگ انگلیس ۲۶-۲۰۲۵ | نبردی برای تثبیت قدرت در لیگ برتر خرید جدید استقلال را بشناسید| جنپو آبی پوش شد هاشمیان تعارف را با درویش کنار گذاشت نارضایتی هاشمیان از سروش رفیعی رویکرد متفاوت پرسپولیس در قبال امیری| پرداخت خسارت فقط به دورسون و مهری!
سرخط خبرها

پیام احساسی حشمت مهاجرانی از درگذشت مصطفوی | داریوش در فوتبال ایران تکرار نخواهد شد

  • کد خبر: ۳۴۹۰۱۶
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۰
پیام احساسی حشمت مهاجرانی از درگذشت مصطفوی | داریوش در فوتبال ایران تکرار نخواهد شد
حشمت مهاجرانی برای درگذشت داریوش مصطفوی، همبازی و رفیق قدیمی‌اش پیامی منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حشمت مهاجرانی، سرمربی افسانه‌ای و یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های تاریخ فوتبال ایران است که با دستاورد‌های بی‌نظیرش، جایگاهی استثنایی در قلب هواداران و جامعه فوتبال کشور به دست آورده است. او نه‌تنها با هدایت تیم ملی ایران در مسیر موفقیت‌های تاریخی نقش داشت، بلکه به‌عنوان پیشکسوتی فرهیخته و باتجربه، همیشه الهام‌بخش نسل‌های مختلف بازیکنان و مربیان بوده است.

حشمت خان که در دبی زندگی می‌کند امروز از خبر درگذشت داریوش مصطفوی دوست و همبازی قدیمش مطلع شد. این دو در اسفند ماه گذشته در امارات همدیگر را ملاقات کرده بودند.

این نوشته‌ای از او درباره این رفیق قدیمی است:

"خبری تلخ و ناگهانی قلبم را به درد آورد؛ رفتن دوست دیرینه و همبازی سال‌های طلایی‌مان، داریوش مصطفوی. کسی که نه فقط هم‌تیمی، بلکه برادری صمیمی برای من بود. از روز‌هایی که در زمین‌های خاکی فوتبال کنار هم بودیم تا لحظه‌هایی که خاطرات آن دوران را مرور می‌کردیم، همیشه حضور گرم و آرام او تسلی‌بخش بود.

داریوش بازیکنی باهوش، درس‌خوانده و صاحب دیدگاهی متفاوت بود؛ یک چهره مردم‌دار وطن‌پرستی واقعی که هرگز تعلقی به رنگ‌ها نداشت و همیشه فراتر از این مسائل به فوتبال ایران می‌اندیشید. او از نسل خاصی بود که به باور من هرگز در فوتبال ایران تکرار نخواهد شد.

رفتن او برای من و همه اهالی فوتبال ضربه‌ای بزرگ است؛ خلأیی عمیق که هیچ کلمه‌ای نمی‌تواند بیان کند.

در این لحظات سخت، به ویژه به همسر گرامی‌اش تسلیت صمیمانه‌ام را تقدیم می‌کنم و امیدوارم روح مهربان داریوش در آرامش ابدی باشد.

یاد دیدار آخر به‌خیر داریوش عزیز. "

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->